Door de ontstane situatie in 2020 heb ik helaas alle 5 geplande midweken dienen te annuleren. Echter in augustus toch een groot lichtpunt. Lees maar: Afgelopen week van 16 t/m 21 augustus hebben we met 4 visueel beperkten, vanaf thuisbasis Erve Bruggert (bedankt!), een hele fijne tandemweek gehad met elke dag prima weer. Gemiddeld zo’n 60 km. per dag door Twente en de Achterhoek. Hierbij bedank ik alle vrijwilligers die klaar stonden als voorrijd(st)er of kok. Ook dank aan de Horeca gelegenheden in de regio waar we heerlijk gegeten en gedronken hebben. Liefdevolle dank aan Francis Ilse. Zij heeft op een avond een energetische wandeling georganiseerd in het Lankheterbos die bij de doelgroep heel goed gevallen is. De doelstelling bestaat om deze wandelingen in de toekomst in het tandemweek programma op te nemen. Deze week was een energetisch positieve activiteit in een vreemd jaar 2020.


Net als in voorgaande jaren bied ik de mogelijkheid voor het in samenspraak plannen, het zogenaamde keukentafelgesprek, van een individuele wandel- en/of fietsvakantie, op maat, met eventueel culturele activiteiten. Dit is natuurlijk ook mogelijk samen met je partner, vriend of vriendin. Deze optie geldt voor het hele jaar.


Daarnaast ligt er vanaf 2021 de mogelijkheid voor een vakantie voor 1 of 2 personen naar het eiland Kythira (Griekenland) en wel in de maanden mei/juni of september/oktober. Staat allemaal nog in de kinderschoenen maar wie bijt het spits af voor een try-out. In onderling overleg stellen we dan een programma samen met Frank van Weerde. Hij woont al 17 jaren op Kythira en organiseert daar vanuit zijn bedrijf Pyrgos House (www.pyrgoshouse.com) wandel- en avontuurlijke vakanties met daarbij culturele aspecten. Op dat eiland kan er dus mogelijk via mij een tak bijkomen voor de visueel beperkten en blinden.


Onder de button ‘Nieuws’ wil ik de info naar jullie zo up to date mogelijk proberen te houden.
Klik daar dus regelmatig op.
Bestook me via de mail (info@metzichtoppad.nl) met vragen en suggesties over de genoemde onderwerpen.